Follow us

"Απογοήτευσα τον εαυτό μου και τους αγαπημένους μου"| Όταν ο Daniel Day-Lewis χώρισε την Isabelle Adjani με φαξ... τη στιγμή που έμαθε ότι περιμένουν παιδί

Ο Daniel Michael Blake Day-Lewis - "σερ" από το 2014 - γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1957 στο Λονδίνο.

MissBloom TEAM
daniel Splash news/ideal image

Από τότε που ο Day-Lewis έγινε γνωστός, είχε τον τίτλο του "εμμονικού" λόγω της αφοσίωσης του στους ρόλους του. Ωστόσο, αυτό που πολλοί άνθρωποι φαίνεται να μη γνωρίζουν είναι ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε πάντα έναν μοναδικό τρόπο ζωής και εκτός πλατό- στην προσωπική του ζωή.

Η σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό, Isabelle Adjani, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της έντονης, και ιδιόρρυθμης προσωπικότητας του. Έβγαιναν μαζί για πέντε ή έξι χρόνια, και όλοι μιλούσαν για έναν παθιασμένο δεσμό.

Η ζωή τους, όμως, άλλαξε για πάντα το 1994. Εκείνη τη χρονιά, η Ιsabelle έμαθε ότι ήταν έγκυος και ενημέρωσε τον επί χρόνια φίλο της για το χαρμόσυνο νέο, μόνο για να έχει την πιο "ψυχρή" αντίδραση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ενημέρωσε τον Daniel Day-Lewis ότι περίμενε τον καρπό του έρωτα τους και εκείνος απάντησε με.... φαξ! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εποχής του "The Independent" για τον χωρισμό τους, το ζευγάρι είχε έναν περίεργο τρόπο επικοινωνίας πριν ακόμη από τον χωρισμό τους.

Αντί να τηλεφωνήσει απλώς στην Ιsabelle, ο Daniel Lewis φέρεται να να της έστελνε σφραγισμένα γράμματα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ