Follow us

Διαζευγμένος με δύο μικρά παιδιά και σεφ ο σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας: Το δράμα όταν η σύζυγός του έμαθε για τη σχέση τους

Το τρίτο πρόσωπο η Μαρία Ολυμπία; Η σύζυγός του τον πέταξε έξω από το σπίτι όταν έμαθε ότι έχει σχέση με τη Μαρία Ολυμπία.

Μαρία Ολυμπία Instagram

Πριν από λίγους μήνες είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι η Μαρία Ολυμπία, η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον εκατομμυριούχο Βρετανό αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον. Τότε είχε γίνει γνωστό ότι η 27χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έχει βρει νέο έρωτα και ο αγαπημένος της είναι σεφ.

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζεύγους είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον Νοέμβριο του 2023. Τότε οι παπαράτσι τους είχαν εντοπίσει την ώρα που έφευγαν μαζί από το σπίτι της Μαρίας Ολυμπίας στο δυτικό Λονδίνο και κατευθύνονταν στο αμάξι του.

Νέο δημοσίευμα του ισπανικού HOLLA! επιβεβαιώνει αυτή τη σχέση, την οποία δεν είναι σίγουρο ότι έχουν εγκρίνει οι γονείς της Μαρίας Ολυμπίας.

Το περιοδικό δημοσιεύει φωτογραφία του ζευγαριού να φιλιέται στο στόμα στον δρόμο. Και οι δυο είναι ντυμένοι casual και περπατούν στους δρόμους του Λονδίνου.

Διάβασε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ