Follow us

Ένας μίνι οδηγός για να βρίσκεις φθηνότερες πτήσεις μέσω Google Flights

Είσαι σίγουρος ότι το χρησιμοποιείς σωστά;

google flights iStock

Το Google Flights, που ξεκίνησε το 2011, είναι το ειδικό εργαλείο της Google για την αναζήτηση και την κράτηση πτήσεων. Η υπηρεσία αυτή απλοποιεί τη διαδικασία εύρεσης των πιο προσιτών δρομολογίων μεταξύ προορισμών και προσφέρει βολικές λειτουργίες παρακολούθησης τιμών.

Χρησιμοποιώντας το Google Flights, μπορείς συχνά να ανακαλύψεις φθηνότερες πτήσεις σε σύγκριση με τη "χειροκίνητη" αναζήτηση. Αυτό συμβαίνει επειδή η πλατφόρμα συγκρίνει ταυτόχρονα δεκάδες αεροπορικές εταιρείες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα ήταν χρονοβόρο να αναπαράγεις μεμονωμένα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Gemini AI μαζί με το Google Flights για καλύτερο προγραμματισμό του ταξιδιού σου.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κράτηση απευθείας μέσω του Google Flights για να επωφεληθείς από τις λειτουργίες του. Αφού εντοπίσεις τις καλύτερες προσφορές πτήσεων, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις κράτηση απευθείας με την αεροπορική εταιρεία. Ωστόσο, η κράτηση μέσω του Google Flights μπορεί να προσθέσει ευκολία στον προγραμματισμό του ταξιδιού σου και είναι ενσωματωμένη με άλλες υπηρεσίες της Google. Για παράδειγμα, μπορείς να αξιοποιήσεις το Gemini AI της Google για τον προγραμματισμό ταξιδιών μέσω του Google Flights.

Επιπλέον, το Google Assistant μπορεί να εμφανίζει τιμές πτήσεων από το Google Flights. Εάν κάνεις κράτηση για μια πτήση χρησιμοποιώντας το Gmail σου, οι λεπτομέρειες θα προστεθούν αυτόματα στο ημερολόγιό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ