Follow us

Τι είδε ο περισσότερος κόσμος στο Netflix στο δεύτερο μισό του 2023

Κάποιες από αυτές τις σειρές και τις ταινίες βρίσκονται στη λίστα με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix.

MissBloom TEAM
ταινια Netflix

Όπως και για το πρώτο εξάμηνο του 2023, έτσι και τώρα έχουμε λεπτομερείς πληροφορίες για τις πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες του Netflix από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Σε αντίθεση με τη λίστα top 10 που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της πλατφόρμας, αυτή η κατάταξη παρέχει μια ολοκληρωμένη ανάλυση της τηλεθέασης για κάθε τίτλο, είτε πρόκειται για σειρές και ταινίες, που είναι διαθέσιμες παγκοσμίως, είτε για τίτλους που αφορούν συγκεκριμένες περιοχές, είτε για πρωτότυπους τίτλους, είτε για τίτλους με άδεια χρήσης, είτε για νέες κυκλοφορίες, είτε για σειρές που έχουν ακυρωθεί. Αυτά τα νέα δεδομένα παρέχουν μια σαφέστερη εικόνα των πραγματικών αριθμών τηλεθέασης.

Επιτυχημένες ακυρωμένες σειρές

Οι fans μπορούν τώρα επίσης να δουν αν οι ακυρωμένες σειρές εξακολουθούν να προσελκύουν θεατές, δίνοντας ενδεχομένως ελπίδες για ανανεώσεις. Για παράδειγμα, το Mindhunter συγκέντρωσε 42,3 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης με τις δύο σεζόν του, που μεταφράζονται σε 5 εκατομμύρια προβολές, προσθέτοντας τις 40 εκατομμύρια ώρες από τις αρχές του έτους.

Το Warrior Nun, μια άλλη σειρά που συζητήθηκε έντονα λόγω της ακύρωσής του, συγκέντρωσε 31,2 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης και 4,7 εκατομμύρια προβολές για τις δύο σεζόν του από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ