Follow us

Lenny Kravitz, 60 χρόνια ζωής, 35 χρόνια δόξας

Θεωρείται, δικαίως, ένας από τους μεγαλύτερους super star, μουσικό είδωλο και εκ των πιο σέξι ανθρώπων του πλανήτη.

MissBloom TEAM
Lenny Kravitz Splash News / Ideal Image

Την Κυριακή 26 Μαΐου o Lenny Kravitz συμπλήρωσε 60 χρόνια ζωής και το τελευταίο άλμπουμ του, που κυκλοφόρησε δύο ημέρες νωρίτερα (την Παρασκευή 24 Μαΐου), αποδεικνύει πως ο χρόνος περνάει από δίπλα του χωρίς να τον ακουμπάει.

Το video clip του τραγουδιού "ΤΚ421", εκτός από teaser του επερχόμενου άλμπουμ, αποτέλεσε μία υπενθύμιση της παρουσίας της ανυπέρβλητης περσόνας που έχτισε με συνέπεια στα 35 χρόνια της τεράστιας καριέρας του. Αδιανόητα σέξι και σε τρομερή φυσική κατάσταση, ο Lenny προκαλεί ολόγυμνος στο σπίτι του, δείχνοντας πώς έχει σαγηνέψει ακόμα και τον ίδιο τον...χρόνο.

Στο δεύτερο single "Human" του νέου άλμπουμ "Blue Electric Light", o σπουδαίος ροκ σταρ υμνεί την ανθρώπινη φύση μέσα από την κατασταλαγμένη πια, φιλοσοφία του για τη ζωή και προσπαθεί να γίνει παράδειγμα της αρμονικής συνύπαρξης με τον πλανήτη, την Γη, την φύση.

Το "Blue Electric Light" αποτελεί την 12η ολοκληρωμένη δουλειά του κορυφαίου καλλιτέχνη, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια καριέρας και θα τα γιορτάσει μαζί με το ελληνικό κοινό στο Athens Rocks Festival ως ο headliner της δεύτερης ημέρας. Στις 2 Αυγούστου το Athens Olympic Complex θα φιλοξενήσει τον Lenny Kravitz σε ένα υπερθέαμα στο οποίο εκτός των καινούργιων κομματιών του, θα απολαύσουμε και πολλές από τις επιτυχίες που τον κατέστησαν έναν από τους κορυφαίους και πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ