Follow us

Radisson Blu Zaffron Resort | Το κυκλαδίτικης φιλοσοφίας resort που μας οδηγεί (και) φέτος στη Σαντορίνη

Συνυφαίνοντας το bohemian chic με την αύρα του κλασικού ελληνικού καλοκαιριού, το Radisson Blu Zaffron Resort σερβίρει υψηλές γαστρονομικές δημιουργίες με εντυπωσιακή θέα και διάθεση αυθεντικής χαλάρωσης.

MissBloom TEAM
hotel

Υπάρχουν ορισμένα ξενοδοχεία που σε κερδίζουν με την αύρα τους. Με την ενέργεια που συνθέτουν η ευφυής αρχιτεκτονική τους, η σύγχρονη design ματιά, η γαστρονομική τους καινοτομία, η φιλόξενη οπτική της ξενοδοχειακής τους προσωπικότητας. Με το ταμπεραμέντο και την ικανότητα να τους να προσφέρουν την απαραίτητη ανάσα δροσιάς στο καλοκαίρι μας. Το Radisson Blu Zaffron Resort είναι ένα από αυτά.

Τοποθετημένο στην καρδιά της Σαντορίνης, ένα νησί που σε σαγηνεύει με τη φαινομενικά απέραντη θέα που προσφέρει και με την ενέργεια του ηφαιστείου στις βάσεις του, το Radisson Blu Zaffron Resort θυμίζει περισσότερο μία όαση χαλάρωσης και λιγότερο ένα κλασικό ξενοδοχείο – χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εντός του δεν θα βρεις όλα τα απαραίτητα που δομούν μία πεντάστερη εμπειρία, κάθε άλλο.

Cycladian Chic σε κάθε του σημείο

Στο αρχιτεκτονικό του DNA, συνενώνονται αρμονικά δύο διαχρονικά στοιχεία της κυκλαδίτικης αισθητικής, το boho chic και το νησιώτικο. Η μεταξύ τους σύζευξη γεννά ένα χαλαρωτικό μωσαϊκό ήσυχης πολυτέλειας με το λευκό να εναλλάσσεται με boho λεπτομέρειες και το ανακουφιστικό μπλε της ελληνικής θάλασσας. Ένα design σύγχρονο, με αναφορές στην πολιτιστική κληρονομιά των Κυκλάδων, το οποίο εκτείνεται από τον εντυπωσιακό εξωτερικό χώρο έως τα 103 δωμάτια, σουίτες και βίλες του Radisson Blu Zaffron Resort. Ανεπιτήδευτες γραμμές, μίνιμαλ προσέγγιση, ήρεμη χρωματική παλέτα, ζεστοί και γήινοι τόνοι του μπαχαρικού σαφράν μετατρέπουν κάθε δωμάτιο σε προσωπικό καταφύγιο ουσιαστικής χαλάρωσης και ποιοτικής αναζωογόνησης.

Αυτό το μοναδικό συναίσθημα αθόρυβης πολυτέλειας συνεχίζεται όσο περπατάς προς το Kallisti Spa, έναν σημερινό παράδεισο περιποίησης που δικαιολογεί πλήρως το όνομά του. Σε όλες τις υπηρεσίες χρησιμοποιούνται προϊόντα Korres, ικανοποιώντας το όραμα του δημιουργών του για έμπρακτη στήριξη προϊόντων με ελληνική ταυτότητα, πρώτες ύλες, ιδιοσυγκρασία.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ