Follow us

Βρετανία | Ο "βιονικός Υπουργός" επέστρεψε στα καθήκοντα του, μετά την περιπέτεια υγείας που του κόστισε τα χέρια και τα πόδια του

Ο Craig Mackinlay επέστρεψε στα καθήκοντά του εν μέσω θερμής υποδοχής από τους συναδέλφους του, στο Κοινοβούλιο.

MissBloom TEAM
υπουργος Video still-GBN News-The bionic MP

Ένας Βρετανός βουλευτής επέστρεψε σήμερα στο κοινοβούλιο, πέντε μήνες αφότου έχασε τα χέρια και τα πόδια του λόγω σηπτικού σοκ, με τους συναδέλφους του να τον υποδέχονται με ένα θερμό χειροκρότημα και τον πρωθυπουργό της χώρας να τον επαινεί.

Ο Craig Mackinlay, 57 ετών, δήλωσε πως θα ήθελε να μείνει γνωστός ως ο πρώτος "βιονικός βουλευτής", κατά την επιστροφή του στη Βουλή των Κοινοτήτων έχοντας αποκτήσει προσθετικά πόδια και χέρια, μετά το απειλητικό για τη ζωή του επεισόδιο τον περασμένο χρόνο.

"Είναι μια συγκινητική ημέρα για εμένα", είπε, αστειευόμενος για το ότι με τα νέα μέλη του παραβιάζει τους κανόνες ένδυσης του κοινοβουλίου, καθώς φοράει αθλητικά παπούτσια και ανεπίσημο σακάκι.

Ο πρωθυπουργός Rishi Sunak δήλωσε ότι ο Μackinlay αποτελεί έμπνευση, ενώ η πρόεδρος Lindsay Hoyle τον χαρακτήρισε "πρόσωπο της ημέρας".

Ο Μackinlay, ο οποίος είναι βουλευτής του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος του Sunak, έχει δηλώσει πως θα διεξάγει εκστρατεία προκειμένου να διασφαλίσει πως η σηψαιμία, η οποία εξελίσσεται ραγδαία, να διαγιγνώσκεται έγκαιρα.

Κατά τη σηψαιμία, το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά υπερβολικά σε μια λοίμωξη και το σώμα αρχίζει να καταστρέφει τα ίδια του τα όργανα. Το ίδρυμα UK Sepsis Trust έχει ανακοινώσει πως η σηψαιμία σκοτώνει πέντε ανθρώπους κάθε ώρα στη Βρετανία.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ