Follow us

Παράνομος βίος και πολιτεία του Donald Trump

Ο αμερικανός πρώην πρόεδρος έχει γενέθλια κι εμείς του ευχόμαστε χρόνια πολλά ρίχνοντας μια ματιά στις δίκες του που εκκρεμούν.

MissBloom TEAM
Donald Trump

O αμερικανός πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Donald Trump, γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1946 και έχει γενέθλια σήμερα. Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στις μεγαλύτερες "επιτυχίες" του, εννοώντας τα νομικά του προβλήματα, τα οποία είναι πιθανό να εμποδίσουν τον αγώνα του για την προεδρία αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ναι, είμαστε αισιόδοξοι, το ξέρουμε. Κι αυτό γιατί τα προγνωστικά, λένε άλλα. Σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos, αυτήν την εβδομάδα απέκτησε προβάδισμα δύο ποσοστιαίων μονάδων επί του αμερικανού προέδρου, Joe Biden. Συνεπώς, δε θα έπρεπε να μας εκπλήξει αν τον δούμε ξανά στον Λευκό Οίκο.

Στο μεταξύ, εν μέσω των προκλήσεων που δημιούργησε και αντιμετωπίζει, ο Trump δεν ασχολείται μόνο με τις δικαστικές αίθουσες, αλλά και με τις επιχειρήσεις του. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η σειρά παπουτσιών που λάνσαρε και από ό,τι φαίνεται γενικώς έχει πέραση. Τόση, ώστε όταν γνωστοποιήθηκε η πρώτη του καταδίκη, να ζητήσει οικονομική βοήθεια για τα αυξανόμενα έξοδα της νομικής του υπεράσπισης και να συγκεντρώσει εκατομμύρια εν μία νυκτί - οι δωρεές "έριξαν" τον ιστότοπο που τις συγκέντρωνε.

Παρακάτω θα βρεις πληροφορίες για τις τέσσερις δίκες του που εκκρεμούν και τι σημαίνουν αυτές για την υποψηφιότητά του.

Δωροδοκία της Stormy Daniels / Παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων

Τα νομικά προβλήματα του Donald Trump ξεκίνησαν με την υπόθεση της Νέας Υόρκης, με επίκεντρο την πληρωμή 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ Stormy Daniels για να μη μιλήσει για μια υποτιθέμενη σχέση, την οποία ο Trump αρνείται. Ο πρώην δικηγόρος του, Michael Cohen, φαίνεται πως έκανε τις πληρωμές στην Daniels, ενώ ο ίδιος λάμβανε τα χρήματα με το πρόσχημα των νομικών εξόδων, οδηγώντας στην καταδίκη του Trump για 34 κατηγορίες για παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων.

Παρά τους ισχυρισμούς του Trump για δίκη με πολιτικά κίνητρα, οι ένορκοι τον έκριναν ένοχο μετά από εβδομάδες καταθέσεων. Αυτή η καταδίκη, ωστόσο, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου για τον Trump, ο οποίος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης, αν και νομικοί εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι είναι πιο πιθανό να λάβει κάποιο πρόστιμο.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr