Follow us

Τhe C Beach Restaurant | Το νέο location στην παραλία της Βούλας καλωσορίζει το ελληνικό καλοκαίρι

MissBloom TEAM
The C Beach Instagram

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού ή για την ακρίβεια στην καρδιά του ελληνικού καλοκαιριού. Είναι μάλλον στο DNA μας από τη στιγμή που η θερμοκρασία αρχίσει να ανεβαίνει, να μπαίνουμε απευθείας σε καλοκαιρινό mood και να κατηφορίζουμε προς παραλία σε αναζήτηση δροσιάς, ξεγνοιασιάς και νέων συγκινήσεων. Με λίγα λόγια αναζητούμε τον προσωπικό μας παράδεισο ο οποίος είναι μία "ανάσα” από το σπίτι μας, αλλά ικανός να μας μεταφέρει σε μέρη μακρινά που μυρίζουν θάλασσα, αντηλιακό και ζουμερά φρούτα.

Έναν τέτοιο προορισμό ανακάλυψα πριν λίγες μέρες και δηλώνω ενθουσιασμένη. Το νέο project του Ρωμανού Γεωργίου, του Δημήτρη Μπέη και του Δήμου Λύτρα είναι μια υπέροχη παραλία - μετά το One & Only και πριν την Α' Πλαζ Βούλας, στην είσοδο της Βούλας από τη Γλυφάδα- με αναπαυτικές ξαπλώστρες, ομπρέλες και sunbeds και πίσω της το ατμοσφαιρικό The C Beach Restaurant.

Τhe C Beach Restaurant | Το νέο location στην παραλία της Βούλας καλωσορίζει το ελληνικό καλοκαίρι

Ο κατάφυτος με μεσογειακά φυτά χώρος εκπέμπει μια χαλαρή αύρα και το lounge, ακριβώς μπροστά από τα κομψά τραπέζια και τις άνετες καρέκλες του κυρίως εστιατορίου, είναι διακοσμημένο με άνετους καναπέδες, μίνιμαλ πολυθρόνες και τέντες από φυσικά υλικά που προφυλάσσουν από τον δυνατό ήλιο, δίνοντας μια νότα δροσιάς. Η διακόσμηση του The C Beach Restaurant που κινείται στους χρωματικούς τόνους της άμμου και της πέτρας, συμβάλλοντας καθοριστικά στη δημιουργία μιας χαλαρής, urban ατμόσφαιρας, έχει ως κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο και φέρει την υπογραφή της Αφροδίτη Μπονάτσου και της ομάδας της Stones & Walls.

The C Beach

Στην κουζίνα του The C Beach Restaurant το πρόσταγμα έχουν η Ντορίνα Ντεμάι και ο Λάζαρος Σταμούλης, δύο chefs με μεγάλη εμπειρία. Το μενού τους ακολουθεί ξεκάθαρα τη φιλοσοφία του The C Beach Restaurant, καθώς δίνει έμφαση στην ποιότητα της πρώτης ύλης, στην απλότητα και στην καθαρότητα των γεύσεων. Τα πιάτα έχουν μεσογειακές και ελληνικές ρίζες, σταθερό βλέμμα προς τις διεθνείς τάσεις, ενώ δεν λείπουν και κάποιες ασιατικές πινελιές που ανεβάζουν την ένταση.

The C Beach

O κατάλογος του The C Beach Restaurant είναι βολικά χωρισμένος σε έξι ενότητες, ώστε να διευκολύνει την επιλογή (Ψωμί & Αλοιφές, Γη, Ωμά, Θάλασσα, Αγρός, Επιδόρπια), ενώ η γευστική εμπειρία στο The C Beach Restaurant αποτελείται από πιάτα όπως η βελούδινη φάβα, έξυπνα αρτυσμένη με τσάτνεϊ κάπαρης, η δυναμωτική σαλάτα με quinoa και γαρίδες, το φίνο carpaccio από ολόφρεσκο ψάρι ημέρας, το spicy tiradito μαγιάτικο, το βαθιάς νοστιμιάς linguine με ταρτάρ γαρίδας και αυγά avruga, το μεσογειακής λογικής ριζότο "γεμιστών" και τα άψογα ψημένα black angus μπιφτεκάκια με γιαούρτι μυρωδικών και pico de gallo τα οποία θα συνοδεύσετε κλασικά με τραγανές τηγανητές πατάτες. Προσωπικό αγαπημένο το ταρτάρ γαρίδας!

The C Beach
The C Beach

Και επειδή ένα γεύμα για να είναι τέλειο, χρειάζεται και το τέλειο επιδόρπιο, προτείνω να κρατήσεις χώρο στο τέλος για το πληθωρικό γαλακτομπούρεκο του The C Beach Restaurant με παγωτό βανίλια στην καρδιά του – το σύγχρονο στήσιμο του δεν στερεί τίποτε απολύτως από την απόλαυση, αντίθετα τονίζει τη γεύση της κλασικής συνταγής.

The C Beach

Το The C Beach Restaurant αγαπά το κρασί – όπως και όλοι - και για αυτό εμπιστεύτηκε τον σπουδαίο sommelier Γιώργο Καραμανώλη για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία μιας προσεγμένης wine list που να εκτιμά τη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα κάθε παραγωγού. Είναι προσανατολισμένη στον ελληνικό και στον γαλλικό αμπελώνα, αλλά δεν λείπουν και επιλογές από τον υπόλοιπο κόσμο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στη φροντίδα του Ιορδάνη Ιορδανίδη, head sommelier του The C Beach Restaurant, ο οποίος θα σας προτείνει το ιδανικό wine pairing.

Φυσικά, από το The C Beach Restaurant δε λείπουν και οι προτάσεις σε signature cocktails, οι οποίες περιλαμβάνονται σε μια λίστα που έχει δημιουργήσει ειδικά για το The C Beach Restaurant η έμπειρη ομάδα της Barflies – θα λατρέψετε το δροσερό Mint Punch με τσίπουρο, πράσινο τσάι, μέντα και σορμπέ εσπεριδοειδών και μπορείτε να το απολαύσετε είτε στο κυρίως εστιατόριο είτε απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία. Εδώ είστε σε καλά χέρια: Την εμπειρία φιλοξενίας του The C Beach Restaurant σχεδιάζει, οργανώνει και φροντίζει ο Μάνος Χαρίτος, με μακρά θητεία στον χώρο του hospitality management.

The C Beach

Υπάρχει ένα ξεχωριστό snack menu για την παραλία με λιχουδιές όπως το λαχταριστό pastrami sandwich, αλλά και breakfast menu, καθώς το The C Beach Restaurant είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις δέκα το βράδυ, ενώ αναμφισβήτητα ένα από τα "δυνατά" του χαρτιά είναι η διάθεση και το χαμόγελο του εξυπηρετικού προσωπικού.

Η ομάδα του The C Beach Restaurant, μοιράζεται το κοινό ήθος για βιώσιμη ανάπτυξη και λειτουργία, μια πρακτική που υπαγορεύει και το φυσικό του περιβάλλον, ανάμεσα στη θάλασσα στην άμμο και στην πλούσια βλάστηση. Εγώ από την πλευρά μου, βρήκα το ιδανικό μέρος για τα καλοκαιρινά μου ηλιοβασιλέματα.

The C Beach

The C Beach Restaurant

A' Ακτή, Λεωφ. Αλκυονίδων 4, Βούλα 166 74

Τηλέφωνο: 210-22.02.890

www.thec.gr

IG: www.instagram.com/thecbeach/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr