Θέλεις μια εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή για γλυκό. Ο Άκης Πετρετζίκης προτείνει την απόλυτη σοκολατόπιτα με -μόνο- 4 υλικά, χωρίς προσθήκη κρυσταλλικής ζάχαρης και χωρίς αλεύρι, έτοιμη σε 10 λεπτά!
Υλικά:
- 
	
600 γρ. σοκολάτα με στέβια
 - 
	
250 γρ. βούτυρο, ανάλατο, σε θερμοκρασία δωματίου
 - 
	
8 αυγά, μεσαία
 - 
	
200 γρ. μέλι
 - 
	
κακάο, για τη φόρμα
 
Εκτέλεση:
- 
	
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C στον αέρα.
 - 
	
Τοποθετούμε ένα κατσαρολάκι με νερό σε μέτρια φωτιά να πάρει μια βράση.
 - 
	
Ρίχνουμε σε ένα μπολ τη σοκολάτα και το βούτυρο κομμένο σε κομμάτια, καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη, και μεταφέρουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 ½ λεπτά στα 800 Watt μέχρι να λιώσουν.
 - 
	
Αφαιρούμε το μπολ από τον φούρνο μικροκυμάτων, αφαιρούμε τη διάφανη μεμβράνη, και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
 - 
	
Ρίχνουμε σε ένα άλλο μπολ τα αυγά και το μέλι, και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα χειρός.
 - 
	
Προσθέτουμε το μείγμα με τα αυγά στο μείγμα με τη σοκολάτα, και ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν.
 - 
	
Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με κακάο μια στρογγυλή αντικολλητική φόρμα διαμέτρου 28 εκ., μεταφέρουμε το μείγμα και σκεπάζουμε καλά με το αλουμινόχαρτο.
 - 
	
Τοποθετούμε τη φόρμα μέσα σε ένα μεγαλύτερο ταψί και μεταφέρουμε στον φούρνο.
 - 
	
Πριν κλείσουμε τον φούρνο, ρίχνουμε στο ταψί το καυτό νερό που βράσαμε μέχρι να καλύψει περίπου τα 2/3 του. Δημιουργούμε δηλαδή ένα μπεν μαρί μέσα στον φούρνο.
 - 
	
Ψήνουμε στον φούρνο για 1 ώρα και 20 λεπτά.
 - 
	
Αφαιρούμε το ταψί και τη φόρμα από τον φούρνο και αφήνουμε τη φόρμα στην άκρη να κρυώσει για 10 λεπτά.
 - 
	
Ξεφορμάρουμε τη σοκολατόπιιτα και την κόβουμε σε κομμάτια.
 - 
	
Σερβίρουμε με crumble, μια μπάλα παγωτό και φύλλα δυόσμου.
 
Νόστιμες κρέπες με 3 μόνο υλικά