Νέα εστιατόρια στη Γλυφάδα λοιπόν. Διεθνή κι εγχώρια brands, αλλά και νέα ανεξάρτητα openings έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τη δημοφιλή γειτονιά των ΝΠ έναν από τους πιο ζωηρούς γαστρονομικούς προορισμούς του λεκανοπεδίου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη μεταμόρφωση ολόκληρου του παραλιακού μετώπου.
Κραταιά ονόματα του αθηναϊκού downtown κατηφορίζουν προς τη ντίβα των Νοτίων Προαστίων και τα ξενοδοχεία προχωρούν σε υψηλού προφίλ αλλαγές σκυτάλης, κι αυτή εδώ είναι η μόνη λίστα που θα χρειαστείς, για να συντονιστείς με τις εξελίξεις της αθηναϊκής κόστας.
Μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες αφίξεις της χρονιάς αναμένεται στην Άνω Γλυφάδα κάποια στιγμή στα βάθη του καλοκαιριού, με τον σεφ Νίκο Ρούσσο (πάλαι ποτέ του "Funky Gourmet" και πλέον των λονδρέζικων "Opso" και "Kima") να ετοιμάζει εκεί την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Πολλές πληροφορίες για το project δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε, πέρα από το ότι θα φέρει σίγουρα τη signature εμπειρία προχωρημένου comfort που τον χαρακτηρίζει, με την εξαιρετική πρώτη ύλη σταθερά στο προσκήνιο, ενώ για τα γερά πόδια του project εγγύηση αποτελεί και η εμπλοκή του ταλαντούχου σεφ Αλέξανδρου Γεροντιδάκη (τον οποίο είχαμε γνωρίσει στην περσινή σεζόν του "Abra Ovata") ως head chef του εγχειρήματος, ενώ πίσω από το project θα βρίσκονται τα αδέρφια Χρήστος και Μάνος Σόβολος, της αγαπημένης στα νότια αρτοποιίας.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr