
Θέλεις ένα εύκολο σνακ για το γραφείο ή το ταπεράκι του παιδιού στο σχολείο; Ψάχνεις για μια εύκολη, αλλά και light συνταγή που να ετοιμάζεται γρήγορα και απλά; Τότε σου έχω τη λύση. Δοκίμασε να φτιάξεις αυτή τη light κοτόπιτα με γιαούρτι και βρώμη, χωρίς φύλλο και σίγουρα θα ενθουσιαστείς.
Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης μάς δίνει την απόλυτη συνταγή για την πιο γευστική και εύκολη κοτόπιτα που έχεις δοκιμάσει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κοτόπουλο που σου έχει μείνει στο ψυγείο, φρέσκα κολοκυθάκια και απλά υλικά για το πιο γευστικό και τραγανό αποτέλεσμα.
Η συνταγή για κοτόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο.
Υλικά:
-
1 καρότο (τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη)
-
1 κολοκυθάκι (τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη)
-
200 γρ. γιαούρτι
-
2 αυγά
-
250 γρ. κοτόπουλο μαδημένο (βραστό ή ψητό)
-
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
-
80 γρ. βρώμη
-
200 γρ. τυρί light τριμμένο
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
1/2 κ.τ.γ. μπούκοβο
-
1/2 κ.τ.γ. πάπρικα
-
1/2 κ.τ.γ. ρίγανη
-
2 κ.τ.σ. σουσάμι
Εκτέλεση:
Σε ένα ταψάκι βάζεις το τριμμένο κολοκύθι, το τριμμένο καρότο, τα αυγά, τη βρώμη, το γιαούρτι, το κοτόπουλο και το τυρί. Ανακατεύεις καλά και προσθέτεις αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, μπούκοβο και τη ρίγανη.
Προσθέτεις τις φέτες ντομάτας και λίγο τριμμένο τυρί από πάνω και το σουσάμι. Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μία περίπου ώρα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr