
Όπως οι περισσότερες σύγχρονες γυναίκες είναι κι εκείνη πολυάσχολη, προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στους ρόλους της εργαζόμενης και της μητέρας. Η οργάνωση του σπιτιού απαιτεί κι εκείνη αρκετό χρόνο και είναι απόλυτα φυσιολογικό η Σοφία Καρβέλα να μην τον διαθέτει.
Σε πρόσφατο insta story της μας έδειξε το εσωτερικό της ντουλάπας της, η οποία κυριολεκτικά τα έχει όλα, από ρούχα και καπέλα μέχρι κοσμήματα, καλλυντικά και οικογενειακές φωτογραφίες.
Αν μη τι άλλο βέβαια όλα αυτά χρειάζονται να τακτοποιηθούν μέσα στον χώρο κι εμείς - ξέροντας ότι πολλές ακόμη βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση με την κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα - δεν έχουμε παρά να ανατρέξουμε σε τρία κουτάκια της ΙΚΕΑ, ιδανικά για οργάνωση αντικειμένων και χώρου και σε πολύ οικονομικές τιμές.

Αυτό το χειροποίητο καλάθι από φυτικές ίνες είναι απόλυτα πρακτικό για αποθήκευση ρούχων και προσωπικών αντικειμένων, ικανό να τα διατηρεί προστατευμένα από τη σκόνη.
Θα το βρεις εδώ!

Η διχρωμία αυτών των χάρτινων τεμαχίων σε κερδίζει και "προσθέτει" στον χώρο σε διακόσμηση. Ταυτόχρονα η ενισχυμένη τους βάση και οι εγκοπές στα πλάγια διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό τη μεταφορά τους.
Θα τα βρεις εδώ!

Με μικρότερη χωρητικότητα - για αποθήκευση καλλυντικών και κοσμημάτων κατά προτίμηση - το ανθεκτικό υλικό της γιούτας, από το οποίο είναι φτιαγμένο, καθιστά το συγκεκριμένο καλάθι ένα must αξεσουάρ για τη ντουλάπα μας.
Θα το βρεις εδώ!
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr