Ευρύχωρο και ευήλιο | Η Δέσποινα Βανδή μας δείχνει το σαλόνι του νέου της σπιτιού

Η τραγουδίστρια μετακόμισε πρόσφατα στη Φιλοθέη με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Δέσποινα Βανδή βιώνει έναν θυελλώδη έρωτα τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη και για όσους ξέρουν το αγαπημένο ζευγάρι ήταν σχεδόν σίγουρο ότι η συγκατοίκησή τους ήταν ζήτημα χρόνου.

Πράγματι λοιπόν η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της μετακόμισαν το φετινό Πάσχα στο 200 τετραγωνικών σπίτι τους στη Φιλοθέη, το οποίο περιλαμβάνει αρκετά υπνοδωμάτια για να μπορούν να διανυκτερεύουν εκεί όποτε θέλουν και τα παιδιά τους.

Διαβάστε Επίσης

Η γνωστή ερμηνεύτρια έχει δείξει ξανά το σαλόνι της στους διαδικτυακούς της φίλους, σε πρόσφατη ανάρτησή της ωστόσο το απαθάτισε από διαφορετική γωνία, αποκαλύπτοντας μεγαλύτερο μέρος του συνολικού χώρου.

Βλέποντας το βίντεο, το μάτι πέφτει αμέσως στην πλούσια επίπλωση, με τη μεγάλη βιβλιοθήκη, τη ριγέ πολυθρόνα - ιδανική για χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα - και τον καναπέ σε αποχρώσεις του γκρι.

Το αξιοπρόσεκτο βέβαια είναι ότι σε κάθε πλευρά του σαλονιού υπάρχει παράθυρο που οδηγεί στο γεμάτο γλάστρες και λουλούδια μπαλκόνι, γεγονός που, εκτός της θέας, επιτρέπει και τον εύκολο αερισμό και φωτισμό του χώρου.

Πρόκειται για ένα αρκετά ευρύχωρο σημείο του σπιτιού με ιδανική διάταξη στα έπιπλα και κατάλληλο για την υποδοχή συγγενικών και φιλικών προσώπων του ζευγαριού.

Διαβάστε Επίσης