Follow us

Σαουδική Αραβία | Πέθανε στα 36 του ο "Κοιμώμενος Πρίγκιπας" - Ήταν 20 χρόνια σε κώμα μετά από τροχαίο στο Λονδίνο

Ο Αλ Ουαλίντ μπιν Χάλεντ αλ Σαούντ υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και εσωτερική αιμορραγία σε τρομακτικό ατύχημα το 2005, όταν ήταν μόλις 15 ετών.

737008d902ae4558a57716f5ab662dca.jpg

Πέθανε στα 36 του χρόνια ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος βρισκόταν σε κώμα για περισσότερες από δύο δεκαετίες, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Λονδίνο.

Ο Αλ Ουαλίντ μπιν Χάλεντ αλ Σαούντ υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και εσωτερική αιμορραγία στο τρομακτικό ατύχημα το 2005, όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Γνωστός ως ο "Κοιμώμενος Πρίγκιπας ", κρατήθηκε στη ζωή με αναπνευστήρα στο νοσοκομείο, αλλά δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις του.

Συνέχισε την ανάγνωση στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr