Aπό την Αμφιλοχία με αγάπη | Το κρεμώδες παγωτό που θυμίζει την παιδική μας ηλικία

Αγνά υλικά, ποιότητα και ένας συνδυασμός παγωτού και προφιτερόλ που κάνει τη διαφορά, στο Παγκράτι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Καλοκαίρι σημαίνει ζέστη, βόλτες και μία ανάγκη που επιστρέφει κάθε χρόνο: κάτι δροσιστικό, αυθεντικό και απολαυστικό. Μία από τις αγαπημένες μας επιλογές που πληροί όλα τα κριτήρια είναι το παγωτό "Τζίφρης": η πρώτη ύλη, το φρέσκο γάλα από την Αμφιλοχία, είναι η βάση πίσω από την πλούσια υφή και τη βαθιά γεύση. Κάθε ένα από τα παγωτά φτιάχνεται με φροντίδα και αγνά υλικά και φτάνει από τον παραγωγό, κατευθείαν στο χωνάκι μας, χωρίς καμία ενδιάμεση αλλοίωση.

Πίσω από το όνομα βρίσκεται ο Κώστας Δασκαλάκης, γνωστός στην περιοχή ως "Τζίφρης", ο οποίος ξεκίνησε από την παραγωγή γιαουρτιού στον Στάνο και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να χτίσει μία μικρή, σύγχρονη ομάδα γαλακτοκομικών. Το γάλα συλλέγεται καθημερινά από κτηνοτρόφους από την Αμφιλοχία και την Πρέβεζα και φτάνει στο εργαστήριο, όπου μετατρέπεται άμεσα σε παγωτό, κρέμα ή γιαούρτι, χωρίς μεσάζοντες και μαζική επεξεργασία.

Στον "Τζίφρη" βρίσκουμε τις αγαπημένες γεύσεις κρεμώδους παγωτού που αγαπήσαμε από την παιδική μας ηλικία: σοκολάτα, βανίλια, φράουλα, φυστίκι και καϊμάκι - και, ευτυχώς για εμάς, μπορούμε να τις συνδυάσουμε και σε μεγάλη συσκευασία για το σπίτι. Αλλά, εκτός από παγωτό, βρίσκουμε κρέμα σε ποικιλία γεύσεων (δοκιμάστε την τιραμισού και το μπισκότο και θα μας θυμηθείτε), γιαούρτι, αγελαδινό και πρόβειο, που συνδυάζει διατροφική αξία και νοστιμιά, και τυριά που θα ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr