Follow us

Ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα της ταινίας "The Story of Adele H." πριν από 50 χρόνια στο Γκέρνζι

MissBloom TEAM
νέα ταινία

Ειδικό αφιέρωμα διοργανώνεται για να γιορταστεί η επέτειος ταινίας που προτάθηκε για Όσκαρ και γυρίστηκε στο Γκέρνζι στη θάλασσα της Μάγχης πριν από 50 χρόνια.

Η ταινία "The Story of Adele H." περιλαμβάνει δεκάδες τοποθεσίες σε όλο το νησί και ηθοποιούς από την περιοχή.

Το ορόσημο των 50 χρόνων γιορτάζεται με νέο ντοκιμαντέρ με θέμα την ταινία, που γυρίζεται στο νησί.

Το γαλλικό ιστορικό δράμα επικεντρώνεται στην αληθινή ιστορία της Αντέλ Ουγκώ, της μικρότερης κόρης του συγγραφέα Βίκτορ Ουγκώ και του ανεκπλήρωτου έρωτά της για έναν αξιωματικό του στρατού.

Με αφορμή την επέτειο, το Κέντρο Βίκτορ Ουγκώ συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Λαρς Γιάνσεν για να δημιουργήσει ένα σύντομο ντοκιμαντέρ για την ταινία, σύμφωνα με το BBC.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr