Λατρεύεις τα παγωτά και ιδιαίτερα τα σπιτικά, αλλά δεν θες μια ακόμη συνταγή με ζάχαρη και κρέμα γάλακτος; Τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την πανέυκολη, γρήγορη συνταγή για παγωτό με 3 μόνο υλικά του Δημήτρη Μιχαηλίδη. Χωρίς παγωτομηχανή και χωρίς ζάχαρη ή κρέμα γάλακτος, αυτό το yummy παγωτό είναι ό,τι καλύτερο έχεις δοκιμάσει ποτέ.
Η συνταγή για παγωτό με 3 υλικά χωρίς ζάχαρη και κρέμα γάλακτος.
Υλικά:
- 3 ώριμες μπανάνες
- 220 γρ. παγωμένα μούρα
- 50 γρ. κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη, χοντροσπασμένη
Εκτέλεση:
Αρχικά, κόβεις τις μπανάνες σε κομμάτια και τις βάζεις σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες. Τις αφήνεις να ξεπαγώσουν για 5', τις βάζεις στο blender μαζί με τα παγωμένα μούρα και αλέθεις μέχρι να έχουμε μια λεία υφή.
Προσθέτεις και την κουβερτούρα και συνεχίζεις μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Βάζεις σε μπολ και στην κατάψυξη για τουλάχιστον 20' ή το τρως απευθείας.