
Οι νεότεροι "μάγειρες" θέλουμε να πειραματιζόμαστε. Να φτιάχνουμε παραδοσιακά φαγητά και γλυκίσματα με νέα υλικά και νέες τεχνικές. Να βάζουμε βρώμη στο κέικ και να φτιάχνουμε πατάτες τηγανητές στον φούρνο.
Η αλήθεια είναι ότι κάποιες ιδέες είναι καλές και σίγουρα πιο υγιεινές. Αλλά κάποιες "πειραγμένες" συνταγές δεν έχουν την ίδια νοστιμάδα. Όπως θα έλεγαν και οι Ελληνίδες γιαγιάδες μας "αν δεν βάλεις λάδι δεν έχει νοστιμάδα".
Οι παλιότερες γενιές τηγάνιζαν, έβαζαν βούτυρα αγελάδος, έβαζαν λιπαρά (καλής ποιότητας) κι ίσως θα έπρεπε κάποιες φορές να εφαρμόζουμε τον τρόπο τους. Όπως σε αυτή τη συνταγή.
Διαβάστε περισσότερα στο themamagers.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr