Μοσχάρι με πατάτες στο φούρνο- Η συνταγή με το μυστικό για να λιώνει στο στόμα

Αν δεν σου βγαίνει το μοσχαράκι μαλακό, τότε μάλλον δεν ξέρεις το μυστικό!

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το μοσχάρι δεν είναι εύκολο κρέας. Η μαμά σου και η γιαγιά σου το έκαναν να λιώνει στο στόμα, αλλά εσένα σου βγαίνει σκληρό. Δεν φταίει απαραίτητα το κρέας που έχεις διαλέξει ή ο κρεοπώλης σου, αλλά μπορεί να μην το ψήνεις όπως πρέπει.

Το κρέας πρέπει πρώτα να βράσει στην κατσαρόλα μαζί με τον ζωμό και μυρωδικά για να μαλακώσει κρατώντας όλα τα αρώματα.

Μετά το μεταφέρεις στο φούρνο μαζί με τις πατάτες και το ψήνεις αργά!

Δες βήμα-βήμα πώς θα το κάνεις:

Διαβάστε περισσότερα στο themamagers.gr