Το εμβληματικό Varoulko Seaside στον Πειραιά αποτελεί ένα εστιατόριο-σταθμό για υψηλού επιπέδου θαλασσοφαγία και μόνο τυχαίο δεν είναι που επί σειρά ετών διατηρεί τον τίτλο του καλύτερου εστιατορίου ελληνικής κουζίνας της χώρας, σύμφωνα πάντοτε με τον κορυφαίο θεσμό των Χρυσών Σκούφων και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας του αθηνοράματος.
Γαστρονομικό τοπόσημο για Αθηναίους και επισκέπτες της πρωτεύουσας, φάρος στην εξέλιξη της θαλασσινής ελληνικής κουζίνας και πεδίο διαρκούς ιωδιούχας γεύσης, το εστιατόριο του 'καπετάνιου' Λευτέρη Λαζάρου έκανε -και μάλιστα έπιασε λιμάνι ακριβώς στην ώρα του- το δρομολόγιο Διστόμου/Δεληγιώργη/Πειραιώς/Μικρολίμανο βγάζοντας ψάρια από τη θάλασσα και την αφάνεια, κεντώντας με υψηλές τεχνικές που συνάντησαν ιδέες πηγαίας νοστιμιάς.