Λατρεύεις τα γλυκά, αλλά θέλεις να παραμένεις σε φόρμα και να αποφύγεις τις extra θερμίδες, τότε αυτή συνταγή για μηλόπιτα θα γίνει η αγαπημένη σου. Εύκολα, γρήγορα, με 3 μόνο υλικά και χωρίς καθόλου ζάχαρη.
Η μηλόπιτα είναι τι γλυκό που ξεχωρίζει για την απλότητα και τη νοστιμιά του και είναι η τέλεια επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Και το φθινόπωρο είναι αναμφίβολα η τέλεια εποχή για να μπερδέψεις γλυκά τη γεύση των μήλων με την αρωματική κανέλα.
Η εύκολη συνταγή για μηλόπιτα με 3 υλικά.
Υλικά:
- 3 κόκκινα μήλα
- 2 κ.σ. βούτυρο καρύδας (ή ό,τι άλλο βούτυρο θες)
- 50 γρ. βρώμη
- 1 κ.γ. κανέλα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο καρύδας και το ανακατεύουμε με τη βρώμη. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε κομμάτια (εγώ κόβω κάθε μήλο σε 6 κομμάτια για γρήγορο ψήσιμο). Ανακατεύουμε τα μήλα με το μείγμα βρώμη-βούτυρο και το μεταφέρουμε σε ένα αντικολλητικό σκεύος.
Πασπαλίζουμε προαιρετικά με κανέλα. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40 λεπτά.