Follow us

Η Sabrina Carpenter λέει στον Λευκό Οίκο να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μουσική της

MissBloom TEAM
carpenter

Το αστέρι της αμερικανικής ποπ Sabrina Carpenter ζήτησε σήμερα ο Λευκός Οίκος να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μουσική της, αφού η διοίκηση Τrump παρουσίασε ένα από τα τραγούδια της σε ένα βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο έδειχνε πράκτορες της ICE να συλλαμβάνουν πολίτες.

Το βίντεο, που διαμοίρασε ο Λευκός Οίκος χθες, παρουσιάζει την επιτυχία του 2024 της Carpenter "Juno." Στο βίντεο, εμφανίζονται στελέχη της ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης να καταδιώκουν ανθρώπους και να τους συλλαμβάνουν, την ώρα που περαστικοί καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τις σκηνές.

Στον υπότιτλο διαβάζει κανείς "Το έχετε ποτέ προσπαθήσει αυτό; Αντίο" ("Have you ever tried this one? Bye-bye"), σε μια αναφορά στους στίχους του τραγουδιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr