Instagram
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται πια ο παίκτης του Survivor Σταύρος Φλώρος, που υπέστη σοβαρό τραυματισμό και μερικό ακρωτηριασμό στο αριστερό του πόδι, κατά τη διάρκεια που έκανε ψαροντούφεκο στον Άγιο Δομίνικο.
Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της Acun Medya, o 22χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, έχοντας ωστόσο διαφύγει τον κίνδυνο. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ενώ ο ίδιος έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του.
Μάλιστα, εξετάζεται ήδη το ενδεχόμενο ο ίδιος να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις το επιτρέψει η κλινική του κατάσταση, ενώ τρία μέλη της οικογένειάς του αναμένεται πολύ σύντομα να βρίσκονται κοντά του.
Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali έχει ήδη μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο.
Η επίσημη ανακοίνωση της Acun Medya
Εκτός κινδύνου και σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 22χρονος Σταύρος Φλώρος, παίκτης του Survivor, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη χθες 11 Μαΐου. Ο ίδιος έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του και παρακολουθείται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο που τον παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή, εξετάζεται το ενδεχόμενο αεροδιακομιδής του σε εξειδικευμένο κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις το επιτρέψει η κλινική του κατάσταση.
Παράλληλα, οι τοπικές αρχές, αστυνομία και λιμενικό σώμα συνεχίζουν τη διερεύνηση των ακριβών συνθηκών του ατυχήματος.
Τρία μέλη της οικογένειάς του βρίσκονται ήδη καθοδόν προς τον Άγιο Δομίνικο, καθώς από την πρώτη στιγμή οργανώθηκε η άμεση μετάβασή τους δίπλα του.
Στον Άγιο Δομίνικο έχει ήδη φτάσει και ο Acun Ilıcalı.
Οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται δίπλα στον Σταύρο και την οικογένειά του, με την ευχή για δύναμη και την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της υγείας του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr
