"Εμάς ποιος θα μας βοηθήσει;" | Ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη μιλά για πρώτη φορά δημόσια

Όσα είπε ο Μανώλης Μαζωνάκης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
ndp

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αδόκητο χαμό του γιου του πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη, μιλώντας στο "Live News" και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Με τρεμάμενη φωνή και λυγμούς, ο Μανώλης Μαζωνάκης "ξέσπασε" για την απώλεια του τραγουδιστή, απαιτώντας παράλληλα να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι για τον θάνατό του.

"Πρέπει οι κατηγορούμενοι να μπουν φυλακή και να μην βγουν ποτέ. Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω; Κάνανε το κακό και πόσοι ακόμη άνθρωποι θα πάνε που θα τους σώσει ο Γιώργος; Εμάς ποιος θα μας βοηθήσει;", ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον τόνο της φωνής του να μαρτυρά την έντονη συναισθηματική του φόρτιση.

Οι δηλώσεις του Μανώλη Μαζωνάκη έρχονται στη δημοσιότητα λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως ασκήθηκε βαριά ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση κατά συναυτουργία στο ζευγάρι γιατρών που διατηρούσαν το ιδιωτικό ιατρείο στην οδό Κορνεάδου στο Κολωνάκι, εκεί όπου εκτυλίχθηκαν οι τελευταίες στιγμές του Γιώργου Μαζωνάκη.

Οι δύο κατηγορούμενοι έχουν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Διαβάστε Επίσης