Τα εισιτήρια για το Φεστιβάλ Glastonbury 2027 εξαντλήθηκαν μέσα σε 42 λεπτά, όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές.
Χιλιάδες φίλοι του θρυλικού βρετανικού φεστιβάλ συνδέθηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα See Tickets στις 09:00 το πρωί της Κυριακής (ώρα Βρετανίας), με την ελπίδα να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη μεγάλη μουσική γιορτή του Worthy Farm στο Somerset η οποία επιστρέφει μετά το καθιερωμένο διάλειμμα ενός χρόνου για την αποκατάσταση του εδάφους και των υποδομών.
Λίγο μετά τις 09:40, οι διοργανωτές γνωστοποίησαν σε ανάρτησή τους στο Instagram ότι η διαθεσιμότητα εξαντλήθηκε, σύμφωνα με το BBC.
"Ευχαριστούμε όλους όσοι εξασφάλισαν εισιτήριο και λυπούμαστε για όσους δεν τα κατάφεραν, σε ένα πρωινό όπου η ζήτηση ξεπέρασε κατά πολύ την προσφορά", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση, προσθέτοντας πως "την άνοιξη του 2027 θα πραγματοποιηθεί η επαναδιάθεση τυχόν ακυρωμένων ή επιστρεφόμενων εισιτηρίων".
ΦΩΤΟ: Αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ