Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο έκανε το βράδυ της Δευτέρας 5/10 στον Alpha η νέα σειρά του Alpha "Οι κόρες της Αρετής" και τα σχόλια στο Χ δεν είχαν τέλος. Η πρωταγωνίστρια της σειράς, η τηλεοπτική Αρετή, που ενσαρκώνει η Μαριάννα Τουμασάτου μονοπώλησε το ενδιαφέρον, όπως και οι δυο κόρες της Άννα (Γεωργία Μεσαρίτη) και Ναταλία (Ασημένια Βουλιώτη).
Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η Αρετή. Μια χήρα γυναίκα που μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια και είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει στις δύο κόρες της τη ζωή που η ίδια στερήθηκε. Η μικρή κόρη της, η Άννα, είναι όμορφη, ευαίσθητη κι ονειροπόλα, ενώ η μεγάλη, η Ναταλία, δυναμική, ανεξάρτητη κι ανυπότακτη, αρνείται να ακολουθήσει τον δρόμο που της χαράζουν οι άλλοι.
Η ζωή τους αλλάζει όταν έρχονται σε επαφή με την οικογένεια Κεχαγιά, μία από τις πιο ισχυρές κι εύπορες οικογένειες της πόλης. Πίσω από την εικόνα της δύναμης και της επιτυχίας, ο αυστηρός πατέρας Λεωνίδας Κεχαγιάς και τα τέσσερα παιδιά του κουβαλούν μυστικά, ανεκπλήρωτες επιθυμίες και βαθιές οικογενειακές ρωγμές.
Το X πάντως βλέποντας την πρεμιέρα πήρε "φωτιά" με τους περισσότερους να θυμούνται τις ένδοξες εποχές που παρελθόντος που την ελληνική τηλεόραση κατέκλυζαν τα τούρκικα και τα μεξικάνισα σήριαλ.
Τα σχόλια του Χ για τη σειρά "Οι κόρες της Αρετής":