Follow us

Πώς να κάνεις τις μέρες της άνοιξης δροσερές και γλυκές

Aν βάλουμε στο "μπλέντερ" μία δόση μουσικής, μία τζούρα από περίπατο σε δρόμο με ανθισμένα δέντρα, λίγα γευστικά blueberries και το myblu, τότε έχουμε φτιάξει έναν υπέροχο "συνδυασμό απόλαυσης".

Πώς να κάνεις τις μέρες της άνοιξης δροσερές και γλυκές iStock

To 1984 o Prince και η μπάντα του, οι "The Revolution", κυκλοφορούν το album "Purple Rain" με το ομώνυμο τραγούδι μέσα. Οι στίχοι του single λένε "μωβ βροχή, μωβ βροχή… το μόνο που θέλω είναι να σε δω να κάνεις μπάνιο μέσα στη μωβ βροχή" και ακούγοντάς τους φαντάζεσαι, μέχρι και σήμερα, ένα ερωτευμένο ζευγάρι να σταματάει στη μέση του δρόμου για να φιληθεί ενώ η βροχή πέφτει πάνω τους και σχεδόν τους χαϊδεύει, δεν τους ενοχλεί. Είναι ο έρωτας το βασικό συστατικό που θα κάνει μία ανοιξιάτικη μέρα πιο όμορφη; Σίγουρα είναι!

Μαζί με τον έρωτα όμως υπάρχουν και άλλα εξίσου όμορφα πράγματα που μπορούμε να βάλουμε στη ζωή και στις μέρες μας για τις κάνουμε πιο απολαυστικές, πιο δροσερές και γλυκές. Μπορούμε να δοκιμάσουμε επιτέλους παγωτό βατόμουρο ή ένα γευστικό blueberry cake ενώ περπατάμε στο πάρκο της περιοχής μας και νιώθουμε μία ασυνήθιστη ευφορία κάτω από τον χλωμό ήλιου του Απριλίου. Μπορούμε να γευτούμε άγρια βατόμουρα του δάσους και να κάνουμε picnic κάτω από το πιο σκιερό δέντρο που έχουμε στην πόλη μας. Μπορούμε να φτιάξουμε μία λίστα με χορευτικά τραγούδια στο spotify και να την απολαμβάνουμε όταν κάνουμε jogging ή γυμναστική στο σαλόνι μας. Τέλος, σαν ενήλικοι, μπορούμε να απολαύσουμε τη νέα γεύση Blueberry του myblu. Μία γεύση δροσερή και γλυκιά, με νότες από άγρια βατόμουρα του δάσους και ένα απαλό φρουτένιο άρωμα η οποία έρχεται αυτήν την άνοιξη να προστεθεί στην πλούσια γκάμα του myblu, που περιλαμβάνει τις γεύσεις Tobacco, Strawberry Mint, Mango Apricot, Menthol, Tobacco Vanilla και Blue Ice, εξασφαλίζοντας μεγάλη ποικιλία στις επιλογές των ενήλικων που επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι νέο, κάτι απολαυστικό δροσερό και ανοιξιάτικο!

Πώς να κάνεις, λοιπόν, και εσύ το Κάτι Καλύτερο για τις επόμενες ημέρες αυτής της εποχής; Ακολούθησε βήμα – βήμα τις συμβουλές μας και δες τη διάθεση σου να ανθίζει #diplis.

Όμορφα γλυκές μέρες

Δοκίμασε τα πιο δημιουργικά, γευστικά και gourmet γλυκά σε μωβ απόχρωση που έχεις δει ή σκεφτεί ποτέ! Από το Pinterest κατευθείαν στο ψυγείο σου. Ένα Blueberry sorbet ή μικρά cupcakes με κομμάτια από άγρια βατόμουρα, θα σε κάνουν να μην θυμάσαι γιατί τόσο καιρό έτρωγες μόνο σοκολάτα γάλακτος.

Μέρες για βόλτες

Περπάτησε και περπάτησε και περπάτησε πάλι! Με τη φίλη σου, το αγόρι σου, τον σκύλο σου. Φόρεσε τη μάσκα σου και κάνε βόλτα στους πιο πράσινους δρόμους της περιοχής σου. Δεν είναι ακριβώς εκδρομή αλλά είναι ό,τι πιο κοντά έχουμε σε αυτό. Και μόλις αισθανθείς πως θες ένα διάλειμμα, εκεί θα σε περιμένει η συσκευή του myblu η οποία διατίθεται σε 5 χρώματα και διακρίνεται για την κομψότητά της και την ευκολία στη χρήση. Όλες οι γεύσεις του myblu υποβάλλονται σε 30 διαφορετικούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας και διατίθενται σε προγεμισμένες κάψουλες, οι οποίες μπορούν να αντικατασταθούν με μία μόνο κίνηση (Click & Go). Το καλύτερο από όλα; Χρειάζεται να τη φορτίσεις, πριν φύγεις από το σπίτι, μόνο για 30 λεπτά και η μπαταρία της κρατάει όλη την ημέρα.

Για να ακούσεις μουσική

Άκουσε ολόκληρο τον δίσκο του Prince. Υπέροχο το "Purple Rain" αλλά και το "Let’s go crazy" ή το "Baby I’m a star", δεν πάνε πίσω.

Μέρες με άρωμα

Δοκίμασε τη νέα γεύση Blueberry του myblu η οποία είναι από μόνη της μία πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία που "φέρνει την άνοιξη" στις γευστικές σου συνήθειες.

Μία ανοιξιάτικη μέρα γίνεται ακόμα καλύτερη μέσα από 4 απλά steps και εσύ φέτος θα τα κάνεις γιατί θες το Κάτι Καλύτερο στην καθημερινότητά σου αυτήν την υπέροχη εποχή του χρόνου! "Do it baby!"... που θα έλεγε και ο Prince.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ