Follow us

Το Ούζο Πλωμαρίου υποδέχεται τις καλοκαιρινές μέρες

Οι καλοκαιρινές μέρες είναι εδώ και "κρατάνε στα χέρια τους" το αγαπημένο μας Ούζο.

MissBloom TEAM
φσφσφ

Το Ούζο Πλωμαρίου μέσα από το τηλεοπτικό του σποτ, μας μεταδίδει μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Με όχημα τον ήλιο -το σύμβολο του καλοκαιριού- και φόντο τη θάλασσα δημιουργεί προσμονή και μας καλεί να νιώσουμε και πάλι την ανεμελιά του καλοκαιριού, της εποχής που όλοι περιμένουμε και ονειρευόμαστε!

Με την έλευση των γιορτινών ημερών, είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ, να υποδεχτούμε το πολυαναμενόμενο καλοκαιράκι και την ξεγνοιασιά που φέρνει μαζί του. Την περίοδο που διανύουμε νιώθουμε ψυχική ανάταση χάρη στις ηλιόλουστες μέρες αλλά και τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Όλα προμηνύουν ότι το καλοκαίρι έφτασε και καλοκαίρι χωρίς Ούζο Πλωμαρίου δεν γίνεται! Το πλέον εθνικό χαρακτηριστικό απόσταγμα έχει ταυτίσει το όνομά του με τον καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας. Δίνει το παρόν σε κάθε ηλιόλουστη μέρα, μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, να ονειρευτούμε καλοκαιρινά ραντεβού και εκδρομές, απολαμβάνοντας ένα ποτηράκι από το αγαπημένο μας Ούζο, άλλωστε όταν έχει Ήλιο… έχει Πλωμάρι!

Με το Πάσχα να είναι προ των πυλών και το καλοκαίρι που μοιάζει να είναι ήδη εδώ, ας απογειώσουμε την κάθε στιγμή… στην υγειά μας!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ