Follow us

Όταν οι φοιτητικές εστίες έγιναν έδρα παραβατικότητας

Άνδρο ανομίας η Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, μέσα στο οποίο έβρισκαν καταφύγιο δολοφόνοι, βιαστές, έμποροι ναρκωτικών, ληστές και κλέφτες.

MissBloom TEAM
πανεπιστημιο

Δολοφόνοι, βιαστές, έμποροι ναρκωτικών, ληστές και κλέφτες, ξεπήδησαν μέσα από ένα "πανεπιστήμιο" βίας και ακραίας παραβατικότητας, που διαχρονικά είχε έδρα την φοιτητική εστία της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου. Μέσα από αυτό βγήκαν οι δολοφόνοι του 30χρονου σεφ Νίκου Παπουτσιδάκη στην Καισαριανή το 2012, που είχε αντιδράσει στην κλοπή του αυτοκινήτου του και δέχθηκε καταιγισμό από πυρά καλάσνικοφ.

Από την εστία εφορμούσαν και στη συνέχεια έβρισκαν καταφύγιο οι ληστές με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των ληστρικών επιδρομών τους σε σπίτια πολιτών, δεν δίστασαν να βιάσουν τις γυναίκες θύματά τους. Το ίδιο "άνδρο" είχαν και οι ληστές με τις… κιθάρες, εκεί έκρυβαν τα πολεμικά καλάσνικοφ, όταν εφορμούσαν για ληστείες. Ο 30χρονος "Έσκο" ο σημερινός αρχηγός και "κλειδοκράτορας" της φοιτητικής εστίας, που είχε μεταφέρει την οικογένειά τους στο "ρετιρέ", συμμετείχε στην αρπαγή και ομηρία ενός 17χρονου, γιου δημοσιογράφου, προκειμένου με τα κλειδιά του να εισβάλουν στο σπίτι της οικογένειας στο Παγκράτι.

Στο πλαίσιο της έρευνας για την εξάρθρωση των τριών εγκληματικών συμμοριών, διαπιστώθηκε ότι η 22χρονη αστυνομικός, είχε ματαιώσει δύο αστυνομικές επιχειρήσεις, πριν από ένα χρόνο. Είχε επικοινωνήσει με μέλος της εγκληματικής συμμορίας προκειμένου να ειδοποιήσει τον "Έσκο" να κρυφτεί. Συνθηματικά είχε πει χαρακτηριστικά: "Έχει κακοκαιρία σήμερα και δεν πρέπει να βγείτε έξω".

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε χαρακτηριστικά: "Αν ισχύουν όσα έχουν καταγγελθεί και περιλαμβάνονται στις δικογραφίες, υπάρχει παρά πολύ σοβαρό πρόβλημα. Οποίος μετέδιδε πληροφορίες που αφορούσαν την δράση της Ελληνικής Αστυνομίας σε κακοποιούς, δεν μπορεί να έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ