Follow us

Αγρίνιο | Η ζωγραφιά αποκάλυψε την κακοποίηση του 4χρονου - Εκανε πλάτες στον 28χρονο παιδεραστή η μητέρα του

Οι γονείς του 4χρονου διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του. Στη συνέχεια είδαν κάποια ζωγραφιά του και τότε απευθύνθηκαν σε ειδικό.

MissBloom TEAM
βιαστης

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 28χρονου, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού.

Ειδικότερα, ο 28χρονος, Δημήτρης Κραβαρίτης, ποδοσφαιριστής στη Γ’ Εθνική, κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος του 4χρονου αγοριού ενώ πραγματοποιούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Ο κατηγορούμενος πήγαινε στο σπίτι της 52χρονης μητέρας του, η οποία πρόσεχε το 4χρονο αγόρι οικογένειας από την πόλη του Αγρινίου. Μάλιστα, ερευνάται η πιθανότητα εμπλοκής και αν γνώριζε τι συνέβαινε και το συγκάλυπτε.

Σημειώνεται πως η ιστορία είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από τη Σοφία Μπεκατώρου, η οποία είχε δημοσιοποιήσει τα όσα είχαν καταγγελθεί για τον 28χρονο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, "αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι, όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι. Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τους έπιασε, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι. Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ