Follow us

Η μέθοδος για αύξηση στήθους με φυσικό αποτέλεσμα

Η νέα τεχνική Teardrop Breast φέρνει την ιατρική τεχνολογία του αύριο στο σήμερα προσφέροντας απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

MissBloom TEAM
στήθος iStock

Εάν η φύση δε φάνηκε γενναιόδωρη μαζί σου στο θέμα "στήθος",
η σύγχρονη πλαστική χειρουργική έχει σίγουρα τη λύση και μάλιστα με μια νέα, ακόμη πιο ασφαλή, πρωτοπόρο και αποτελεσματική μέθοδο αυξητικής. Πρόκειται για την Teardrop Breast, που θεωρείται η εξέλιξη των προηγούμενων τεχνικών χωρίς τα μειονεκτήματά τους, αλλά και με σημαντικά πλεονεκτήματα.

Το ζητούμενο
Σήμερα πια σε παγκόσμιο επίπεδο το κεντρικό ζητούμενο της αυξητικής στήθους για κάθε γυναίκα είναι το φυσικό αποτέλεσμα. Η τεχνική που θα επιλέξει ο πλαστικός χειρουργός παίζει τον βασικότερο ρόλο σε αυτό το ζήτημα, όπως και η επιλογή του κατάλληλου ενθέματος, ενώ όλα τα ενθέματα δεν κάνουν για όλες τις περιπτώσεις. Έτσι, η εμπειρία του γιατρού παίζει καταλυτικό ρόλο στην επιλογή του κατάλληλου για τη συγκεκριμένη κάθε φορά γυναίκα. Τα ενθέματα νέας γενιάς που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια είναι εργονομικά σχεδιασμένα, έτσι ώστε το στήθος όχι μόνο να φαίνεται φυσικό, αλλά και να έχει υφή και "συμπεριφορά" φυσικού μαστού. Επιπλέον, σημαντικός παράγοντας είναι το στήθος να παίρνει το αντίστοιχο σχήμα ανάλογα με τις στάσεις και τις κινήσεις που κάνει ο γυναικείος κορμός. Τα 4ης γενιάς ενθέματα νανοτεχνολογίας δε φθείρονται, με αποτέλεσμα να δίνουν σχήμα και σφριγηλότητα στο στήθος ακόμα κι όταν τα χρόνια περάσουν και αρχίσει το σώμα να ωριμάζει φυσιολογικά.


Η τοποθέτηση του ενθέματος γίνεται κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός σχεδόν αναίμακτα. Η εξελιγμένη αυτή τεχνική έχει διαφοροποιηθεί από τις κλασικές μεθόδους πλαστικής στήθους καταφέρνοντας να αποσπάσει από αυτές μόνο τα πλεονεκτήματά τους, ελαχιστοποιώντας το ενδεχόμενο επιπλοκής κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Η αυξητική μαστού διαρκεί από μία έως δύο ώρες και συνήθως πραγματοποιείται με γενική νάρκωση. Η ασθενής μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές της δύο με τρεις ημέρες μετά την επέμβαση, καθώς δεν παρατηρείται πόνος, και χρειάζεται να φορά μόνο ένα ελαφρώς υποστηρικτικό σουτιέν. Η επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες μπορεί να γίνει με ασφάλεια μετά από 20-30 ημέρες.

Τα πλεονεκτήματα
Τα συνδυαστικά "ατού" της Teardrop Breast είναι:
• Δεν παρουσιάζεται καμία δυσμορφία ή παραμόρφωση στοένθεμα.
• Ο άνω πόλος του μαστού μετά την επέμβαση είναι εξίσου σφριγηλός και πλούσιος με τον κάτω, χωρίς να εμφανίζει πτυχώσεις.
• Το ένθεμα δεν πιέζεται από τον μυ της περιοχής με αποτέλεσμα να φαίνεται απόλυτα φυσικό.
• Το στήθος δεν πέφτει ακόμα και μετά από χρόνια, αφού η περιτονία υποβαστά το ένθεμα μεταξύ των πρόσθιων και των οπίσθιων καθεκτικών συνδέσμων.
• Οι τομές δε γίνονται αντιληπτές και επουλώνονται στο πέρασμα του χρόνου.
• Δεν υπάρχει πόνος και η ανάρρωση είναι άμεση.
• Το νέο στήθος παρουσιάζει "εργονομική πλαστικότητα", που είναι μια επανάσταση στην αυξητική στήθους.
• Αποτελεί την τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας

Ευχαριστούμε το Δρ. Ζήση Κ. Μπουκουβάλα, MD, PhD, Πλαστικό Χειρουργό, διευθυντή Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου "Metropolitan", ιδρυτή της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και Αναγεννητικής Ιατρικής "Αναγέννηση", μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, όπως ISAPS, IPRAS, HESPRAS drboukouvalas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ