Follow us

Ολονύχτια επεισόδια στην επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου | 35 προσαγωγές - Σκηνικό πολέμου σε Εξάρχεια, Θεσσαλονίκη

Με επεισόδια στα Εξάρχεια και τη Θεσσαλονίκη, 35 προσαγωγές, και μπαράζ αστυνομικών ελέγχων, ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις μνήμης για τα 14 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

MissBloom TEAM
επεισοδια

Με επεισόδια στα Εξάρχεια και τη Θεσσαλονίκη, 35 προσαγωγές και μπαράζ αστυνομικών ελέγχων, ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις μνήμης για τα 14 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

"Βροχή" από μολότοφ, καταδρομικές επιθέσεις σε αστυνομικούς, αυτοσχέδια οδοφράγματα, φωτιές σε κάδους απορριμάτων, χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, συνέθεσαν ένα σκηνικό που θύμιζε εμπόλεμη ζώνη, με τον "κλεφτοπόλεμο" ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και αστυνομικούς να ολοκληρώνεται αργά το βράδυ.

Πριν τα επεισόδια και την ένταση, περισσότερα από 7.000 άτομα, έδωσαν το παρόν στη καθιερωμένη πορεία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, με την προσέλευση του κόσμου να καταγράφεται ως μια από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών.

"H κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη είχε ως στόχο τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών και της περιουσίας τους, χωρίς να διαταραχθεί το δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Αυτά επιτεύχθηκαν πάρα το γεγονός ότι μερίδα διαδηλωτών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις", αναφέρει σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ