Follow us

"Η ομοφυλοφιλία είναι... της μόδας" | Η ομοφοβική δήλωση του διευθυντή ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Μία αδιανόητη, ομοφοβική δήλωση έκανε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, με αφορμή μία παιδική παράσταση για τον Μότσαρτ, όπου για τον ρόλο του επιλέχθηκε μία γυναίκα.

MissBloom TEAM
ομοφυλοφιλια

Μία αδιανόητη, ομοφοβική δήλωση έκανε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, με αφορμή μία παιδική παράσταση για τον Μότσαρτ, που ανέβηκε στην πόλη, όπου για τον ρόλο του συνθέτη επιλέχθηκε μία γυναίκα.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από γονείς και εκπαιδευτικούς, που άρχισαν να ακυρώνουν εισιτήρια και να διαμαρτύρονται εντόνως για την απόφαση αυτή του διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Οι αντιδράσεις αυτές έφεραν την απάντηση από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Λουκά Θάνου, η οποία όμως είχε και ομοφοβικά στοιχεία.

"Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις των γονέων. Εχουν ένα δίκιο. Γιατί πραγματικά σας λέω, δεν ήταν πρόθεσή μου να βάλω μια γυναίκα, να κάνει τον Μότσαρτ. Δεν βρήκα όμως κατάλληλο άνδρα", τόνισε.

Και πρόσθεσε: "Το να παροτρύνεις και να πιέζεις ένα άτομο να γίνει ομοφυλόφιλο, επειδή ίσως είναι της μόδας, έχει μεγάλη απόσταση και σε καμία περίπτωση δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ έχω ανάγκη να βλέπω ξεχωριστά τα φύλα στη σκηνή και δεν έχω ποτέ άνδρες χορευτές θηλυπρεπείς".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ