Follow us

Πυροβολισμός 16χρονου Ρομά | Μια σφαίρα και ένα βίντεο ντοκουμέντο ανατρέπουν την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η βαλλιστική στη σφαίρα που βρέθηκε καρφωμένη στην είσοδο πολυκατοικίας και ένα βίντεο - ντοκουμέντο φέρνουν ανατροπή δεδομένων στο αιματηρό επεισόδιο

MissBloom TEAM
ρομα

Μια βολίδα καρφωμένη σε τοίχο στο σημείο που δέχτηκε τα αστυνομικά πυρά ο 16χρονος Ρομά και ένα βίντεο που κατέγραψε κρίσιμα δευτερόλεπτα της καταδίωξης, ανατρέπουν την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το αιματηρό συμβάν στα Διαβατά.

Τα δύο στοιχεία που προκύπτουν στο πλαίσιο της προανάκρισης του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ενδέχεται να καταρρίψουν τον ισχυρισμό της προειδοποιητικής βολής στον αέρα από τον κατηγορούμενο αστυνομικό, αλλά και τις αναφορές για σειρά επικίνδυνων ελιγμών από το αγροτικό που οδηγούσε ο ανήλικος.

Την ίδια ώρα, μετά και το νέο κύμα έντασης και επεισοδίων από οργισμένους Ρομά, η Αστυνομία προχωρά σε εφαρμογή ειδικού σχεδίου για "ομαλή" αντιμετώπιση των επικίνδυνων συγκεντρώσεων κοντά σε καταυλισμούς.

Η βαλλιστική διαψεύδει τον αστυφύλακα;

Στην είσοδο ενός ξενώνα που μένουν συγγενείς κρατουμένων των φυλακών Διαβατών, εντοπίστηκε η βολίδα που ενδέχεται να προήλθε από το όπλο του αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πυροβόλησε τον 16χρονο. Λίγα μέτρα μακριά είχε ακινητοποιηθεί το αγροτικό του ανήλικου Ρομά. Η σφαίρα, μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας για να γίνει βαλλιστική εξέταση.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ