Follow us

Δολοφονία στο Μαρούσι | Με σοβαρά ψυχολογικά η 17χρονη που σκότωσε την 23χρονη σύντροφό της

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετώπιζε η 17χρονη που κατέσφαξε την 23χρονη σύντροφό της, στο Μαρούσι. Συχνοί οι καβγάδες ανάμεσα στα δύο κορίτσια, σύμφωνα με τους γείτονες.

MissBloom TEAM
δολοφονια

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετώπιζε η 17χρονη που κατέσφαξε την 23χρονη σύντροφό της, το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ΣΚΑΙ, τα δύο κορίτσια είχαν αναπτύξει στενές σχέσεις το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο καβγάς που είχαν μέσα στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, ενώ απουσίαζαν οι γονείς της 17χρονης, είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθεί το στυγερό έγκλημα, με το θύμα να δέχεται πολλαπλά χτυπήματα με το μαχαίρι στον λαιμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γείτονες της δράστιδας δηλώνουν πως οι καβγάδες ανάμεσα στα δύο κορίτσια ήταν συχνοί, ενώ η απόφαση της 23χρονης να χωρίσουν, ήταν η αιτία που πυροδότησαν το δολοφονικό ξέσπασμα, με τον πατέρα της 17χρονης, να έχει ήδη καταθέσει πως η κόρη του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ