Follow us

Κιβωτός | Τα δίδυμα από το Κονγκό που υιοθέτησαν π. Αντώνιος και πρεσβυτέρα και η τραγική ιστορία τους [Βίντεο]

Τα παιδιά ήρθαν στην Ελλάδα όταν ήταν 10 ετών, κουβαλώντας μια τραγική ιστορία, αφού σε πολύ μικρή ηλικία έχασαν και τους δύο γονείς τους.

MissBloom TEAM
κιβωτος

Δύο αγόρια, 20 ετών σήμερα, δίδυμα, από το Κονγκό, έχουν υιοθετήσει από μικρή ηλικία ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου και η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

Τα παιδιά ήρθαν στην Ελλάδα όταν ήταν 10 ετών, κουβαλώντας μια τραγική ιστορία, αφού σε πολύ μικρή ηλικία έχασαν και τους δύο γονείς τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή "T-Live" του Alpha, τα δίδυμα αγόρια έχασαν τον πατέρα τους στα τρίτα τους γενέθλια από καρδιακή προσβολή. Όταν έφτασαν 10 ετών, η μητέρα τους διαγνώστηκε με καρκίνο και έπρεπε κάποιος να αναλάβει τη φροντίδα τους. Τότε άρχισαν να γίνονται επαφές με την Ελλάδα. Κάπως έτσι ήρθαν στη χώρα μας και στην Κιβωτό του Κόσμου…

Ο ξάδερφος των διδύμων μίλησε σε διαδικτυακό κανάλι, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων: "Τα παιδιά πήγαν στην Κιβωτό 10 χρονών, σήμερα είναι 23. Βρήκαν στην Κιβωτό και ιδιαίτερα στην αγκαλιά του Πατέρα Αντώνιου την στοργή, την αγάπη και την προστασία. Αυτά που βλέπω και ακούω δεν στέκουν με αυτά που ξέρω. Γνώρισα τον Πατέρα Αντώνιο το 2011 στον Κολωνό, είχα πάει και επίσκεψη να δω τα παιδιά. Τα δίδυμα δουλεύουν από 17 χρονών, δεν φοβούνται τη δουλειά. Κερδίζουν δικά τους χρήματα".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ