Follow us

Αυτή είναι η τελική τιμή του ρεύματος για τον Ιανουάριο – Αναλυτικά παραδείγματα

Με έως και 25 λεπτά -τελική τιμή- ανά κιλοβατώρα θα επιβαρυνθεί ο τελικός καταναλωτής για το ηλεκτρικό ρεύμα του Ιανουαρίου.

MissBloom TEAM
Ρεύμα iStock

Με έως και 25 λεπτά -τελική τιμή- ανά κιλοβατώρα θα επιβαρυνθεί ο τελικός καταναλωτής για το ηλεκτρικό ρεύμα του Ιανουαρίου.

Με την ανακοίνωση της επιδοματικής πολιτικής από τον υπουργό Ενέργειας, ολοκληρώνεται και για τον πρώτο μήνα του έτους η εικόνα. Η μεγάλη πλειοψηφία των νοικοκυριών θα δουν τις τιμές να παραμένουν περίπου στα ίδια επίπεδα με τον Δεκέμβριο αλλά οι εταιρείες μπορεί να υποστούν επιβαρύνσεις. Οι επιδοτήσεις του Ιανουαρίου θα είναι σημαντικά αυξημένες σε σχέση με αυτές του Δεκεμβρίου καθώς αυξημένες είναι και οι τιμές λιανικής.

Οι ονομαστικές τιμές λιανικής του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν εκτοξευτεί για τον Ιανουάριο έως και τα 50 λεπτά ανά κιλοβατώρα. Οπότε με την αύξηση της επιδότησης στα 0,33 ευρώ περίπου -οι τελικές ανακοινώσεις αναμένονται στις 09:30 το πρωί από τον Κώστα Σκρέκα- η τιμή λιανικής που θα κληθεί να πληρώσει το μέσο νοικοκυριό θα παραμείνει και πάλι στα 0,16 ευρώ αρκεί να μην ξεπερνά η κατανάλωση τις 500 κιλοβατώρες. Αν προστεθούν και οι λοιπές χρεώσεις (ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ κλπ) τότε η τελική τιμή λιανικής θα κινηθεί στην περιοχή των 25 λεπτών.

Διαβάστε περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ