Follow us

Γιατί ο Μητσοτάκης μπορεί να μην ανακοινώσει άμεσα την ημερομηνία των εκλογών

Με την επιστροφή του από τα Χανιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει καταλήξει για τον χρόνο που θα οδηγήσει τη χώρα σε διπλές κάλπες.

MissBloom TEAM
μητσοτακης EUROKINISSI

Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται μόνο στα βουνά αλλά και δίπλα στη θάλασσα. Με την επιστροφή του από τα Χανιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει καταλήξει για τον χρόνο που θα οδηγήσει τη χώρα σε διπλές κάλπες.

Όμως, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, δεν θα κάνει ανακοινώσεις επιστρέφοντας. Αν τελικά το βασικό σενάριο είναι όπως όλα δείχνουν για την Άνοιξη, αν δηλαδή οι πρώτες κάλπες στηθούν στις 9 Απριλίου, είναι πολύ νωρίς να δημοσιοποιήσει την απόφαση του. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος μπορούν να είναι δύο πυκνοί σε νομοθετικό έργο μήνες, ώστε η κυβέρνηση να ολοκληρώσει -με την κατάθεση στη βουλή των νομοσχεδίων που έχει έτοιμα- έναν κύκλο μίας σχεδόν πλήρους θητείας.

Άλλωστε, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι δεν θα πάει σε πρόωρες εκλογές, διαμήνυσε πολλές φορές ότι η κυβέρνηση έχει ακόμη δουλειά να κάνει και ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, δηλαδή την άνοιξη του 2023.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ