Follow us

Κηδεία τέως βασιλιά | Μίνι λαϊκό προσκύνημα παρουσία βουλευτών της ΝΔ- Ισορροπίες Μητσοτάκη μεταξύ κεντρώων και... συμπαθούντων

Η κυβέρνηση δεν βάζει κανένα εμπόδιο ούτε στους πολίτες, ούτε σε γαλάζιους βουλευτές ή υπουργούς, να παρευρεθούν αν το θελήσουν στην εξώδιο ακολουθία του Κωνσταντίνου.

MissBloom TEAM
κωνσταντινος ndp

"Όλα θα γίνουν με αξιοπρέπεια, με σεβασμό στους θεσμούς και με την ωριμότητα που έχουμε και που μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε την κατάσταση. Η ελληνική δημοκρατία, είναι μία ώριμη δημοκρατία", είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση στέκεται πάνω από μερικό, βλέποντας το θέμα της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, συνολικά και ολιστικά.

Από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα μετά τις "διαπραγματεύσεις" για την εξόδιο ακολουθία και την ταφή του Κωνσταντίνου, είναι αντιληπτό ότι η κυβέρνηση είπε ένα μόνο "όχι". Στο να ταφεί ο τέως βασιλιάς, με τιμές αρχηγού κράτους.

Κατά τα λοιπά, όλα δείχνουν, ότι οι συζητήσεις που έχουν γίνει με τους οικείους του αποθανόντος, έχουν καταλήξει σε συμφωνία τόσο για τον ναό που επελέγη και δεν είναι άλλος από την Μητρόπολη, όσο και για το αίτημα των οικείων του να ταφεί στο Τατόι. Ούτε σε αυτό είπε "όχι" η κυβέρνηση, ενώ δεν βάζει και κανένα πρόσκομμα στο λαϊκό προσκύνημα.

Αν και ο τέως βασιλιάς κηδεύεται ως ιδιώτης, η κυβέρνηση δεν βάζει κανένα εμπόδιο ούτε στους πολίτες, ούτε σε γαλάζιους βουλευτές ή υπουργούς, να παρευρεθούν αν το θελήσουν στην εξώδιο ακολουθία του Κωνσταντίνου. Και αυτοί μπορεί να είναι αρκετοί.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ