Follow us

Αστατος ο καιρός τις επόμενες ημέρες - Πότε περιμένουμε να επιστρέψει ο χειμώνας με "σκληρό κρύο"

Αστατος αναμένεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, με βροχές, ισχυρούς ανέμους και τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

MissBloom TEAM
καιρος eurokinissi

Άστατος αναμένεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, με βροχές, ισχυρούς ανέμους και τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Για σήμερα, Παρασκευή, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα είναι πιθανό στις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα να είναι κατά διαστήματα ισχυρά.

Από το μεσημέρι τα φαινόμενα στα βόρεια θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα και από τα δυτικά θα αυξηθούν.

Τις πρωινές ώρες και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 10 με 12 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τοπικά κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Πότε περιμένουμε "σκληρό κρύο"

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ