Follow us

Qatargate: Πώς η συνεργασία Παντσέρι με τις βελγικές Αρχές "καίει" την Καϊλή και τον Τζόρτζι

Τι σημαίνει για την Εύα Καϊλή και τον σύντροφό της η συμφωνία που υπέγραψε ο Παντσέρι με τις βελγικές Αρχές για να τους "καρφώσει" όλους προκειμένου να έχει μειωμένη ποινή - Ποιος θα αντικαταστήσει την Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο

MissBloom TEAM
καιλη

Ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, ο φερόμενος ως εγκέφαλος του Qatargate, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τις βελγικές αρχές, σηματοδοτώντας εξελίξεις στην υπόθεση.

Πρόκειται για μια δέσμευση με την οποία ένας μετανοημένος προχωρά σε ουσιαστικές, αποκαλυπτικές, αληθείς και πλήρεις δηλώσεις σχετικά με την εμπλοκή τρίτων και, εάν ισχύουν, τη δική του/της εμπλοκή σχετικά με ποινικά αδικήματα εντός της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Αυτό το μνημόνιο μάλιστα προβλέπει περιορισμένη ποινή για τον Παντσέρι. Σύμφωνα με τον ίδιο τον δικηγόρο του, περιλαμβάνει ποινή φυλάκισης 5 ετών με αναστολή υπό την προϋπόθεση ότι θα εκτίσει τουλάχιστον ένα χρόνο της ποινής είτε στη φυλακή είτε με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, ένα πρόστιμο ύψους 80.000 ευρώ με αναστολή για τα 4/5 αυτού του ποσού και κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν και που έχουν ήδη κατασχεθεί που προς το παρόν εκτιμώνται σε ένα εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ