Follow us

Νέο έκτακτο δελτίο με χιονοπτώσεις και ισχυρό παγετό | Πώς συνεχίζεται η κακοκαιρία - Τι προβλέπεται για την Αττική

Νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ. Πού αναμένονται σήμερα χιονοπτώσεις.

MissBloom TEAM
καιρος

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας Barbara με ένα νέο κύμα χιονοπτώσεων να αναμένεται από τα ξημερώματα της Τρίτης σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια.

Σύμφωνα με το νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ, σταδιακή ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων αναμένεται από το μεσημέρι και από τα βόρεια, ενώ αισθητή βελτίωση ο καιρός θα παρουσιάσει από την Παρασκευή.

Ειδικά για την Αττική, το νέο δελτίο της ΕΜΥ προβλέπει χιονόνερο ή χιόνι, ενώ κατά περιόδους στις βορειότερες περιοχές θα υπάρχει πρόσκαιρη ένταση των χιονοπτώσεων οπότε τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται και σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου. Από το απόγευμα αναμένεται σταδιακή ύφεση των φαινομένων.

Γι' αυτό τον λόγο, η Πολιτική Προστασία, ύστερα από έκτακτη σύσκεψη, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά σχολεία της βόρειας και βορειοανατολικής Αττικής, να ανοίξει στις 10:00 το Δημόσιο και στις 11:00 τα εμπορικά καταστήματα στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από την κακοκαιρία.

Επί ποδός βρίσκονται οι περισσότεροι δήμοι της Αττικής, με εκχιονιστικά και αλατιέρες να εργάζονται ασταμάτητα και όπου παρουσιάζεται πρόβλημα να επιχειρούν.

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ