Follow us

Σεισμός στην Τουρκία | Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα - "Η Τουρκία ήρθε πιο κοντά στο Αιγαίο κατά 3 μέτρα"

Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Σεισμολογίας Γεράσιμος Παπαδόπουλος. Τι υποστηρίζει από την πλευρά του ο Άκης Τσελέντης.

MissBloom TEAM
σεισμος

Ο φονικός σεισμός στην Τουρκία, στα σύνορα με τη Συρία, που έχει μέχρι στιγμής τραγικό απολογισμό πάνω από 3.600 νεκρούς και 11.000 τραυματίες, είναι λογικό και επόμενο να ανησυχεί και τους Έλληνες, μήπως το ρήγμα της ανατολικής Ανατολίας επηρεάσει το βόρειο της Ανατολίας και κατ΄επέκταση τη χώρα μας.

Πάνω σε αυτό το ερώτημα τοποθετήθηκε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος. Ο καθηγητής Σεισμολογίας και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Μεσογειακού Πανεπιστημίου, φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λέγοντας μάλιστα εν πολλοίς πως η Τουρκία ήρθε… πιο κοντά στην Ελλάδα, κατά τρία μέτρα, μετά τους φονικούς σεισμούς των 7,8 και 7,6 Ρίχτερ.

"Είχαμε δύο σεισμούς 7,8 και 7,6 στο ίδιο ρήγμα, της ανατολικής Ανατολίας, στο συνολικό μήκος του "σπασίματος” του ρήγματος που προσεγγίζει τα 300 χιλιόμετρα. Κατά μήκος έχουμε όλες αυτές τις πόλεις που επλήγησαν και τις τεράστιες καταστροφές" ανέφερε αρχικά και εν συνεχεία επιβεβαίωσε πως, μπορούμε να πούμε ότι "η Τουρκία ήρθε πιο κοντά στην Ελλάδα, κατά τρία μέτρα".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ