Follow us

Σεισμός | Σώθηκαν τα δύο αδέρφια στη Συρία- Το βίντεο έγινε viral αφού το κορίτσι μοιάζει να προστατεύει τον αδερφό της

Το 7χρονο κοριτσάκι είχε βάλει το χέρι της στο κεφάλι του μικρότερου αδερφού της και πολλοί το ερμήνευσαν πως ήταν μία κίνηση τέτοια, ώστε να τον προστατεύσει.

MissBloom TEAM
σεισμος

Μια μικρή αχτίδα ελπίδας έδωσε στη διεθνή κοινότητα, η είδηση της διάσωσης των δύο μικρών παιδιών στη Συρία, που είχαν μείνει παγιδευμένα κάτω από τα χαλάσματα για 17 ώρες, μετά τους φονικούς σεισμούς.

Το βίντεο μάλιστα έχει γίνει viral, καθώς το 7χρονο κοριτσάκι είχε βάλει το χέρι της στο κεφάλι του μικρότερου αδερφού της και πολλοί το ερμήνευσαν πως ήταν μία κίνηση τέτοια, ώστε να τον προστατεύσει.

Η αλήθεια είναι πως η μικρή, είχε εγκλωβιστεί στα χαλάσματα με τέτοιον τρόπο, που δεν μπορούσε να βάλει τα χέρια της αλλιώς.

Η εικόνα πάντως είναι πολύ δυνατή όπως γροθιά στο στομάχι είναι και τα λόγια του μικρού κοριτσιού στον διασώστη.

Όταν βρήκαν τα δύο παιδιά οι διασώστες, ο πρώτος προσπαθούσε να την καθησυχάσει και να της κρατάει συντροφιά μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες για να απεγκλωβίσουν τα παιδιά με ασφάλεια. Το κοριτσάκι όμως φαίνεται να απαντάει στον διασώστη πως δεν θέλει παιχνίδια αλλά "θέλω να μας βγάλετε από εδώ".

Όλα πήγαν καλά στην επιχείρηση και τα δύο παιδάκια σώθηκαν από τα χαλάσματα και οδηγήθηκαν σε ασφαλές μέρος, ενώ η υγεία τους είναι καλή.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ