Follow us

Εύα Καϊλή | 10 Ιταλοί ευρωβουλευτές καταγγέλλουν τις συνθήκες κράτησής της στις φυλακές του Χάρεν

Με επιστολή τους στην πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Roberta Metsola, δέκα ευρωβουλευτές θέλησαν να καταγγείλουν τις συνθήκες υπό τις οποίες η Εύα Καϊλή κρατείται στις φυλακές Χάρεν από τις 9 Δεκεμβρίου

MissBloom TEAM
καιλη

Επιστολή στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Roberta Metsola, απέστειλαν δέκα ευρωβουλευτές καταγγέλλοντας τις συνθήκες κράτησης της Εύας Καϊλή.

Όπως επιβεβαίωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στη Le Soir την Τετάρτη, σκοπός της επιστολής ήταν να καταγγείλουν τις συνθήκες υπό τις οποίες η πρώην συνάδελφός τους κρατείται στις φυλακές Χάρεν από τις 9 Δεκεμβρίου για την υπόθεση Qatargate.

"Η Πρόεδρος έλαβε την επιστολή και θα την εξετάσει. Συνηθίζεται οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι να εκφράζουν τις ανησυχίες τους στην Προεδρία με επιστολή. Οι επιστολές αυτές δεν είναι δημόσιες", δήλωσε το Γραφείο Τύπου του ΕΚ.

Σύμφωνα με τη Le Soir, η επιστολή προέρχεται από 10 ευρωβουλευτές, όλοι ιταλικής υπηκοότητας. "Δεν πρόκειται για πρωτοβουλία της ομάδας S&D, αλλά για ατομική πρωτοβουλία των ευρωβουλευτών", αναφέρει ο εκπρόσωπος της πολιτικής ομάδας, παραπέμποντας στους υπογράφοντες για κάθε αίτημα διευκρίνισης.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ