Follow us

Σεισμός στην Τουρκία | Πατέρας και γιος από τη Θεσσαλονίκη επιχείρησαν μαζί στα χαλάσματα - Μιλούν για την εμπειρία τους

Επί 5 μερόνυχτα, οι δυο τους έδωσαν πλάι-πλάι τη μάχη στα κατεστραμμένα κτίρια στην Τουρκία, μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές διασώστες από τη Θεσσαλονίκη.

MissBloom TEAM
διασωστες

Ο μόλις 20 ετών Γιώργος Ασλανίδης επιχειρεί με πάθος στα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός στην Τουρκία. Λίγο παραπέρα, ο επικεφαλής της ομάδας Μπάμπης Ασλανίδης δίνει αδιάκοπα οδηγίες, με την ελπίδα ότι θα ακουστεί ζωή από τα χαλάσματα. Τον Μπάμπη και τον Γιώργο δεν τους συνδέει απλώς η συνεπωνυμία ή η κοινή δράση στο πεδίο αλλά δεσμοί αίματος, αφού έχουν σχέση πατέρα-γιου.

Επί πέντε μερόνυχτα, οι δυο τους έδωσαν πλάι-πλάι τη μάχη στα κατεστραμμένα κτίρια, στο Καχραμάν Μαράς, και μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές διασώστες από τη Θεσσαλονίκη είχαν έναν κοινό στόχο: Να εντοπίσουν παγιδευμένους στα χαλάσματα συμβάλλοντας στις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης.

Με τον κίνδυνο να παραμονεύει κάθε στιγμή και τη γη να σείεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάτω από τα πόδια τους, υπήρχαν πολλές στιγμές έντασης και αγωνίας, ενώ το πατρικό "να προσέχεις" απέκτησε άλλη διάσταση σ' αυτό το σκηνικό της καταστροφής και της απόλυτης θλίψης.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ