Follow us

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη | 36 νεκροί - 66 τραυματίες, οι έξι σε ΜΕΘ - Χτενίζουν τα τρία πρώτα βαγόνια [εικόνες]

Στο νοσοκομείο Λάρισας έχει ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης νεκρών ενώ για την οριστική αναγνώριση θα πρέπει να γίνει διαδικασία βιολογικής ταυτοποίησης.

MissBloom TEAM
ατυχημα Eurokinissi

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε έξω από τα Τέμπη, στο ύψος του Ευαγγελισμού στη Λάρισα, όταν δύο τρένα - ένα εμπορικό και ένα επιβατηγό - συγκρούστηκαν μετωπικά.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχο Βασίλη Βαθρακογιάννη, 36 άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους και 66 έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων οι 6 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα οι επιχειρήσεις έρευνας για απεγκλωβισμό επιβατών είναι σε πλήρη εξέλιξη από διασώστες αλλά και εθελοντές που έχουν σπεύσει στο σημείο και ψάχνουν κάθε σημείο του τρένου. Οι έρευνες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο βαγόνι συνεχίζονται.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι φοιτητές.

Επιπλέον, πληροφορίες από το ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι μεταξύ των τραυματιών είναι εγκαυματίες και ακρωτηριασμένοι. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν αρχικά με ασθενοφόρα στο Πανεπιστημιακό και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ