Follow us

Παραλύει η χώρα με την 24ωρη απεργία | Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Κατεβάζει "ρολά" η χώρα - 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

MissBloom TEAM
απεργια EUROKINISSI

Παραλύει σήμερα η χώρα, καθώς το Δημόσιο, αλλά και μεγάλο μέρος του ιδιωτικού τομέα, συμμετέχουν στην απεργία για το δυστύχημα στα Τέμπη. Tα μέσα μεταφοράς υπολειτουργούν, ενώ κλειστά θα είναι τα σχολεία.

Σύμφωνα με το Συνδικάτο Εργαζομένων των λεωφορείων του ΟΑΣΑ, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Λόγω στάσης εργασίας σωματείων εργαζομένων, οι Γραμμές 1, 2, 3 του Μετρό και το Τραμ θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.

Κατά το χρονικό αυτό διάστημα λειτουργίας των Γραμμών του Μετρό, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, οι σταθμοί "ΣΥΝΤΑΓΜΑ", "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" και "ΟΜΟΝΟΙΑ" θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που έλαβε από το Γενικό Συμβούλιο, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης πανδημοσιοϋπαλληλικής πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης για την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, ενώνοντας τη φωνή των δημοσίων υπαλλήλων με αυτή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ