Follow us

Εκλογές τον Μάιο ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης - Τα μηνύματα για Καραμανλή και Ανδρουλάκη

Κάλπες τον Μάιο έδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Alpha, μετά την τραγωδία των Τεμπών. "Οι δεύτερες κάλπες μπορεί να φέρουν αυτοδυναμία", υποστήριξε ο πρωθυπουργός.

MissBloom TEAM
μητσοτακης

Κάλπες τον Μάιο έδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Alpha και τον Σταύρο Θεοδωράκη μετά την τραγωδία των Τεμπών, υποστηρίζοντας ότι παρά το βαρύ κλίμα που έχει προκληθεί και την... υπεροχή του "Κανένα", ο ίδιος είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές.

"Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω (σ.σ ότι ο στόχος της αυτοδυναμίας έχει χαθεί) και θα εξακολουθώ να υπερασπίζομαι την ανάγκη στη δεύτερη κάλπη. Γιατί η δεύτερη κάλπη είναι αυτή η οποία μπορεί να δώσει αυτοδυναμία, αυτή είναι η σωστή λύση για τη χώρα", είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει ανάγκη για αποφασιστική κυβέρνηση με συμπαγή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Διαψεύδοντας τα σενάρια ότι στόχος του είναι να κάνει εκλογές μέσα στο καλοκαίρι για να "αποφύγει" τους οργισμένους νέους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε για πρώτη φορά ο ίδιος το χρονοδιάγραμμα των κινήσεων του, μιλώντας για πρώτη κάλπη τον Μάιο, χωρίς να αποκαλύψει ημερομηνίες, και τη δεύτερη μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ